IZA ZATVORENIH VRATA Predsedništvo SNS danas o formiranju Vlade Srbije, Mihajlović: Razgovori i o personalnim rešenjima

Izvor: Blic, 01.Avg.2016, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZA ZATVORENIH VRATA Predsedništvo SNS danas o formiranju Vlade Srbije, Mihajlović: Razgovori i o personalnim rešenjima

Predsedništvo SNS sastaće se danas iza zatvorenih vrata, a očekuje se da je tema vezana za formiranje Vlade Srbije.

Kako je Tanjugu rečeno u SNS, nisu predviđene izjave za javnost.

O zaključicma Predsedništva SNS može biti reči na pres konferenciji mandatara za sastav vlade i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića, koja je zakazana za danas popodne.

NEDELJA RASPLETA >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Mandatar Vučić će narednih dana saopštiti imena novih ministara

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović jutros je izjavila da je mnogo stvari do sada pokrenuto i da mnogo toga mora da se završi, te da veruje da će se pre svega o tome razgovarati na sednici Predsedništva i dodala da je Predsedništvo stranke mesto gde treba da se razgovara o personalnim rešenjima.

Mihajlović: Na sednici Predsedništva SNS i o personalnim rešenjima

Potpredsednica Vlade Srbije u tehničkom mandatu Zorana Mihajlović rekla je danas da će Vlada Srbije biti formirana u zakonskom roku i da je važno da bude bolja i efikasnija nego što je bila prethodna.

Odgovarajući na pitanje da li je formiranje Vlade na pomolu s obzirom da je danas u 16 časova sednica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović je rekla da je mnogo stvari do sada pokrenuto i da mnogo toga mora da se završi.

Zorana Mihajlović je rekla za RTS da će na sednici Predsedništva SNS biti reči o tome, ali i personalnim rešenjima.

- Normalno je da se razgovara i o personalnim rešenjima. To su upravo mesta gde treba da se razgovara o personalnim rešenjima - rekla je ona.

Na pitanje da li će ostati u Vladi Srbije, Mihajlović je rekla da onaj ko formira svoj tim vodi računa o svakom članu tima.

- Dakle, koliko ko može da uradi. A čuli ste premijera i to je nešto što je najvažnije. Semafor je važan, rad i rezultat su važni. Rekla bih i da premijer i određeni resori imaju ogromne rezultate - navela je ona.

Zorana Mihajlović je ocenila da su poruke koje Hrvatska upućuje Srbiji loše po samu Hrvatsku

- Ništa novo. To se dešavalo i dešava se. U jeku je njihova kampanja. Mislim da je to loše za samu Hrvatsku. Nije baš dobra slika sa stanovišta EU, koja ne reaguje. Srbija je pokazala i svojim radom i ponašanjem i politikom da je centar regiona da se maksimalno trudi da održi regionalnu povezanost ; i koordinacija. Moguće je da drugi sa tim imaju problem - rekla je ona.

Zorana Mihajlović je navela da se zna kakva je Srbija, ali da mora da odgovori na određene stvari, jer to vređa srpski narod.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.