Grčka: Zaplenjeno 1,18 tona kokaina, 8 uhapšenih, većina Albanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2020, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grčka: Zaplenjeno 1,18 tona kokaina, 8 uhapšenih, većina Albanci

Grčka policija saopštila je danas da je zaplenila više od tonu kokaina i razbila međunarodnu grupu za koju se sumnja da je krijumčarila veliku kolicinu te droge u Evropu i severozapadnu Afriku iz Sent Vinesenta i Grenadinija, ostvrske države u Karipskom moru.

Osam osoba je zadržano u pritvoru, od kojih su navodno većina albanski državljani, prenosi grčki Katimerini.

Kako se precizira u saopštenju, policija je zaplenila 1,18 tona droge iz iznajmljenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stanova u okrugu Etolija-Akarnanija.

U akciji su učestvovali odeljenje za narkotike grčke policije, lučke vlasti i jednica za finansijski kriminal grčkog Ministarstva finansija, zajedno sa američkom Upravom za suzbijanje narkotika (DEA), dodaje grčki portal Grik reporter (Greek reporter).
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grčka policija zaplenila TONU KOKAINA, većina uhapšenih albanski državljani

Izvor: Blic, 25.Jan.2020

Grčka policija saopštila je danas da je zaplenila više od tonu kokaina i razbila međunarodnu grupu za koju se sumnja da je krijumčarila veliku količinu te droge u Evropu i severozapadnu Afriku iz Sent Vinesenta i Grenadinija, ostvrske države u Karipskom moru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.