Funkcioner se slikao s pištoljima, kaže  nisu pravi

Izvor: B92, 26.Dec.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Funkcioner se slikao s pištoljima, kaže " nisu pravi

Visoki funkcioner knjaževačke opštine objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj drži dva pištolja, pišu Večernje novosti.

Radi se o pomoćniku predsednika opštine zaduženom za ruralni razvoj Marku Stojanoviću, koji se potom pravdao rečima da se “ne radi o pravom oružju”.

“Jedan pištolj je od plastike, a drugi je upaljač. Fotografija je nastala tokom jedne proslave, kada su ovekovečili moju šalu sa kumom”, naveo je Stojanović. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

On je istakao i da je “uklonio fotos sa društvene mreže pošto su usledili brojni negativni komentari”.

Večernje novosti dodaju da je Stojanović “nekada bio vlasnik kafića “Barutana” pa su mnogi poverovali da zaista poseduje oružje.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.