Knjaževac: Neuspela šala opštinskog funcionera na Fejsbuku (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Dec.2017, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Knjaževac: Neuspela šala opštinskog funcionera na "Fejsbuku" (FOTO)

Pomoćnik predsednika opštine u Knjaževcu je na svom fejsbuk profilu objavio fotografiju na kojoj je u društvu izvesne devojke i sa dva pištolja u rukama POMOĆNIK predsednika opštine u Knjaževcu zadužen za ruralni razvoj Marko Stojanović je na svom "fejsbuk" profilu objavio fotografiju na kojoj je u društvu izvesne devojke i sa dva pištolja u rukama, a onda uznemirenoj javnosti pokušao da objasni >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kako se ne radi o pravom oružju. PROČITAJTE I: Knjaževac: Policija tuče koga stigne - Jedan pištolj je od plastike, a drugi je upaljač. Fotografija je nastala tokom jedne proslave, kada su ovekovečili moju šalu sa kumom. S obzirom na to da su usledili brojni negativni komentari, fotos sam brzo uklonio sa društvene mreže - kaže Stojanović koji je po struci diplomirani inženjer poljoprivrede, a zato što je nekada bio vlasnik kafića pod nazivom "Barutana "mnogi su poverovali da zaista poseduje oružje.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Funkcioner se slikao s pištoljima, kaže " nisu pravi

Izvor: B92, 26.Dec.2017

Visoki funkcioner knjaževačke opštine objavio je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj drži dva pištolja, pišu Večernje novosti...Radi se o pomoćniku predsednika opštine zaduženom za ruralni razvoj Marku Stojanoviću, koji se potom pravdao rečima da se “ne radi o pravom oružju”...“Jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.