Doneta konačna odluka: Šapić izlazi na izbore

Izvor: B92, 19.Nov.2019, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Doneta konačna odluka: Šapić izlazi na izbore

Beograd -- Opozicioni Srpski patriotski savez Aleksandra Šapića doneo je konačnu odluku da iza]e na redovne parlamentarne izbore 2020. godine, saopšteno je iz tog saveza.

Šapić je prilikom odlučivanja o izlasku na parlamentarne izbore razgovarao sa svojim saradnicima i onima koji bi mogli da se na]u na listi potencijalnih poslanika, pisao je juče Blic.

Šapić je, kako je naveo taj list, želeo da bude prvi koji će jasno reći da izlazi na izbore kako na njega >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ne bi uticale eventualne odluke drugih političkih učesnika.

On je ranije rekao da je izvesno da SPAS izlazi na novobeogradske izbore, te da će imati kandidate na lokalu još u nekim beogradskim i opštinama u Srbiji, ukoliko proceni da može da napravi rezultat.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.