Đurić: Jeremić, Đilas i Obradović sa svojim falangistima i motornim testerama nikada neće pobediti pristojnu Srbiju

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Jeremić, Đilas i Obradović sa svojim falangistima i motornim testerama nikada neće pobediti pristojnu Srbiju

Tajkuni Jeremić i Đilas i crnokošuljaš Obradović, sa svojim falangistima i motornim testerama, nikada neće pobediti pristojnu Srbiju, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Marko Đurić Tajkuni Jeremić i Đilas i crnokošuljaš Obradović, sa svojim falangistima i motornim testerama, nikada neće pobediti pristojnu Srbiju, a njihovi ekstremisti nikada neće biti jači od stotina hiljada >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dobrodušnih i vrednih ljudi koji politiku predsednika Aleksandra Vučića podržavaju zato što su odgovorni prema svojoj budućnosti i budućnosti svoje zemlje, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Đurić. Jeremićeva najava „radikalizacije“ protesta opozicije potvrđuje ko je najveći propovednik nasilja u Srbiji, i kakva je namera onih koji silom upadaju u institucije, podižu barikade na ulicama Beorada i permanentno u društvu stvaraju atmosferu konflikta, kazao je on. Neka se ne nadaju da će im biti dozvoljeno da terorišu sugrađane, da blokiraju institucije i saobraćajnice po Srbiji, ili da kamionima gaze srpske policajce, onako kako su to nedavno želeli da učine usred Beograda, dodao je Đurić. PROČITAJTE JOŠ - Đurić: Na svakom koraku pokazujemo da smo sposobniji On je istakao da je Savez za Srbiju zaražen i zatrovan nekulturom i divljaštvom, i mi ćemo i Jeremiću i Đilasu i Obradoviću na svakom koraku pokazivati da je u našem društvu mnogo više onih koji žele stabilnu i prosperitetnu Srbiju i vlast sačinjenu od demokratski izabranih predstavnika građana, a ne od tajkuna i probisveta. Poručujem im još jednom da manjini, koliko god bučna i agresivna ona bila, neće biti dozvoljeno da zlostavlja pristojnu većinu, pogotovo to neće biti dozvoljeno onima od čijeg se lopovluka, nemara, neznanja i bahatosti naš narod i država dan-danas oporavljaju, zaključio je Đurić.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SNS: Najava Jeremića o radikalizaciji protesta potvrđuje ko je najveći propovednik nasilja

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Apr.2019

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Marko Đurić ocenio je danas da najava predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića o "radikalizaciji" protesta "potvrđuje ko je nаjveći propovednik nаsiljа u Srbiji"..."Nekа se ne nаdаju dа će im biti dozvoljeno dа terorišu sugrаđаne,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.