ĐILAS I JEREMIĆ BEZ ČVRSTOG DOGOVORA: Vuk razmatra vraćanje mandata (VIDEO)

Izvor: S media, 31.Jan.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐILAS I JEREMIĆ BEZ ČVRSTOG DOGOVORA: Vuk razmatra vraćanje mandata (VIDEO)

Sastanak lidera DS Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, koji je počeo danas u ranim popodnevnim časovima u sedištu DS-a u Krunskoj ulici, završen je bez čvrstog dogovora. Posle dvočasovnog razgovora iza zatvorenih vrata, ni Dragan Đilas ni Vuk Jeremić nisu hteli da kažu novinarima u kom pravcu je tekao njihov razgovor i do kakvog su rešenja došli.

- Sadržaj razgovora sa Draganom Djilasom i još nekoliko funkcionera DS-a je unutrašnje pitanje stranke, i bilo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << neprimereno da ga iznosim u javnost. Dobio sam poziv da vratim poslanički mandat i ja ću taj poziv podrobno razmotriti - rekao je Jeremić, a prenosi Beta.

Sednica Izvršnog odbora DS je zakazana za 17 časova. Na sednici Izvršnog odbora DS biće razmatrani slučajevi funkcionera DS Dušana Petrovića i Vuka Jeremića, koji odbijaju da vrate poslaničke mandate, što je od njih zatražio vrh stranke.

Na sednici proširenog Izvršnog odbora, odnosno Disciplinske komisije, biće razmatrano koja će disciplinska mera biti primenjena prema poslanicima demokrata Dušanu Petroviću i Vuku Jeremiću, protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak zbog odbijanja da vrate poslaničke mandate.

Jeremić se sinoć prvi put oglasio o mogućnosti da bude izbačen iz DS.

Đilas je juče najavio da će razgovarati sa Jeremićem da ga ubedi da vrati mandat, kako ne bi bio isključen iz DS.

(S media/B92)

FOTO:Infobiro

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dušan Petrović isključen iz DS

Izvor: RTV Pink, 31.Jan.2013

. . . Izvršni odbor DS isključio je Dušana Petrovića iz stranke, dok je odlučivanje o isključenju Vuka Jeremića odloženo.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.