Disciplinujte Srbiju: Priština nervozna zbog skupa u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 05.Apr.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Disciplinujte Srbiju'': Priština nervozna zbog skupa u Beogradu

Bedžet Pacoli optužio organizatore "Digitalnog samita" u Beogradu da su se pokazali "desktruktivno" prema učesnicima iz Prištine MINISTAR spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžet Pacoli optužio je organizatore "Digitalnog samita" u Beogradu da su se pokazali "desktruktivno" prema učesnicima iz Prištine.Pacoli je na konferenciji za novinare rekao da učesnicima skupa iz Prištine nije dato pravo da se obrate i da su na istom skupu čitani tekstovi protiv Kosova.On je "zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ponašanja Srbije prema Kosovu", zatražio reagovanje Evropske unije.PROČITAJTE JOŠ - PACOLI TVRDI: Srbija podmićuje afričke zemlje parama i oružjem "Pozivamo EU da disciplinuje Srbiju. Inače, u budućnosti, Kosovo ne može da bude partner i da bude prisutno na takvim konferencijama. Pozivamo EU da pojasni svoj stav o ovoj agresiji prema Kosovu", naveo je Pacoli.Najavio je da ako Beograd nastavi sa ovakvim pristupom, u Prištini to neće tolerisati.(RTS)

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOKLE VIŠE! Pacoli KAO DETE, smeta mu SNAŽNA SRBIJA, pa KUKA Briselu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2019

Ministar spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžet Pacoli je "zbog ponašanja Srbije prema Kosovu" zatražio reagovanje Evropske unije povodom "Digitalnog samita" održanog u Beogradu..Ministar spoljnih poslova tzv. Kosova Bedžet Pacoli optužio je organizatore "Digitalnog samita" u Beogradu da su se pokazali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.