Direktor srpske policije: Bezbednosne službe vladaju situacijom

Izvor: Blic, 20.Nov.2015, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor srpske policije: Bezbednosne službe vladaju situacijom

Direktor srpske policije Milorad Veljović izjavio je danas da bezbednost Srbije nije ugrožena i da nadležne bezbednosne službe vladaju situacijom.

Veljović je gostujući na Radio-televiziji Srbije rekao da je nakon ubistva vojnika u Sarajevu u stalnoj vezi sa kolegama iz Bosne i Hercegovine kao i da sve službe u Srbiji koordinisano rade uz povećan stepen, pre svega, obaveštajnih mera.

- Sve bezbednosne službe, MUP i vojska budno prate situaciju i u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nije ugrožena bezbednost Srbije - kazao je Veljović.

Prema njegovim rečima stepen bezbednosnih mera podignut je još proletos nakon terorističkih aktivnosti u Kumanovu i Zvorniku i građani nemaju razloga za zabrinutost.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bezbednost Srbije nije ugrožena

Izvor: Akter, 20.Nov.2015

Direktor srpske policije Milorad Veljović izjavio je danas da bezbednost Srbije nije ugrožena i da nadležne bezbednosne službe vladaju situacijom..Veljović je gostujući na Radio-televiziji Srbije rekao da je nakon ubistva vojnika u Sarajevu u stalnoj vezi sa kolegama iz Bosne i Hercegovine kao...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.