Dinkić: Izbori 6. maja najsumnjiviji posle 5. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2012, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: Izbori 6. maja najsumnjiviji posle 5. oktobra

BEOGRAD -

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić rekao je danas u Beogradu da su izbori 6. maja bili jedan od najsumnjivijih izbornih procesa posle 5. oktobra 2000. godine i da traži da se ispita da li je bilo izborne krađe.

Dinkić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje kako komentariše optužbe Srpske napredne stranke o izbornoj krađi, rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da su one ozbiljne i da država mora ispitati izborni proces, kao i da neko mora da odgovara ako je bilo izborne krađe.

"Ovo je bio jedan od najsumnjivijih izbornih procesa posle 5. oktobra", rekao je Dinkić.

On je kazao da URS nije zadovoljan izbornim procesom, pogotovo u Subotici i Novom Sadu, ali da nema pravo da se žali jer su njihovi kontrolori potpisali zapisnike.

"Šta se desilo, desilo se. Pet dana posle izbora nemamo nameru da o tome pričamo", rekao je Dinkić i istakao da se ne sme dozvoliti da "u demokratskom društvu budu sumnje da su izbori bili neregularni".

Predsednik i zamenik predsednika SNS-a, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić juče su novinarima ispred Doma Narodne skupštine novinarima pokazali vreću punu glasačkih listića "pronađenih u kontejneru".

Srpska napredna stranka podnela je danas krivične prijave protiv NN lica zbog izborne krađe.

Ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić na svom Tviter nalogu napisao je da je vreću sa glasačkim listićima, koje su predstavnici SNS pokazali kao dokaz izborne krađe, ukrao član SNS-a u Zaječaru.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Ujedinjeni Regioni Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dinkić: Izbori 6. maja bili jedan od sumnjivijih izbornih procesa posle 5. oktobra

Izvor: Beta Video, 11.Maj.2012

BEOGRAD: Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić: Izbori 6. maja bili jedan od sumnjivijih izbornih procesa posle 5. oktobra 2000. godine (CH 1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Dinkić: Sumnja u rezultate lokalnih izbora

Izvor: RTS, 11.Maj.2012

Pojedini lokalni izbori održani 6. maja su najsumnjiviji izborni proces posle 5. oktobra 2000. godine, izjavio je Dinkić, ali je rekao da se URS neće žaliti pošto su njihovi kontrolori potpisali zapisnike...Lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić izrazio je sumnju u rezultate lokalnih...

Nastavak na RTS...

Poslednji izbori najsumnjiviji posle 5. oktobra

Izvor: NaDlanu.com, 11.Maj.2012

BEOGRAD, 11. maja 2012. (Beta) - Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mladjan Dinkić rekao je u petak u Beogradu da su izbori 6. maja bili jedan od najsumnjivijih izbornih procesa posle 5. oktobra 2000. godine i da traži da se ispita da li je bilo izborne kradje... BEOGRAD, 11. maja 2012. (Beta)...

Nastavak na NaDlanu.com...

Izbori 6.maja najsumnjiviji posle 5. oktobra

Izvor: BKTV News, 11.Maj.2012

Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić, koji je rekao u Beogradu da su izbori 6. maja bili jedan od najsumnjivijih izbornih procesa posle 5. oktobra 2000. godine i da traži da se ispita da li je bilo izborne krađe.. Dinkić je na konferenciji za novinare, odgovarajući na pitanje kako...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.