Depardje: Još uvek sam Rus

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2023, 14:50

Depardje: Još uvek sam Rus

Francuski glumac Žerar Depardje, koji ima rusko državljanstvo, rekao je danas da događaji u Ukrajini nisu promenili njegov odnos prema Rusiji.

"Još uvek sam Rus. Volim rusku kulturu. Ako volim zemlju, onda je to uvek zbog njene kulture. Ali radije izbegavam da pričam o ovoj temi, niko ne može da kaže ništa razumno o tome. Niko!, rekao je Depardje u intervjuu za Augsburger algemajne cajtung, odgovarajuci na pitanje da li je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rat u Ukrajini promenio njegov odnos prema Rusiji.

Na podsećanje novinara da je na Instagramu već osudio "bratoubilački rat", Depardje je rekao da "mrzi kada ljudi mešaju politiku i glumu.

"Ne želim da kažem više na tu temu, osim - rat je velika glupost," poručio je Depardje u razgovoru za nemački list.

Francuski glumac ima rusko državljanstvo od 2013. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Žerar Depardje: Još uvek sam Rus

Izvor: Radio 021, 05.Feb.2023, 08:48

Francuski glumac Žerar Depardje, koji ima rusko državljanstvo, rekao je da događaji u Ukrajini nisu promenili njegov odnos prema Rusiji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.