Dejanović: Parlament o budžetu 26. decembra

Izvor: TvojPortal.com, 16.Dec.2011, 15:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović: Parlament o budžetu 26. decembra

/press online/ Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da će poslanici raspravu o budžetu za narednu godinu početi 26. decembra i izrazila očekivanje da će predloženi akt biti usvojen tri dana kasnije


Ona je novinarima u srpskom parlamentu rekla i da očekuje da taj najvažniji finansijski akt podrže sve stranke vladajuće većine.
   "Ne verujem da će biti onih iz većine koji će imati dileme da li će glasati za budžet. >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Sigurno će biti zahteva da se neke stavke preraspodele, a izglasavanje tog akta, a to očekujem 29. decembra, biće parameter da vladajuća većina još uvek funkcioniše", rekla je Đukić Dejanović.
   Ona je dodala i da će taj zakonski predlog u skupštinsku proceduru stići večeras ili najkasnije sutra.
   Na pitanje da li će biti potrebe da vladajuća većina traži podršku opozicije za donošenje budžeta, Đukić Dejanović je navela da su "iznenađenja uvek moguća", da se može i to dogoditi, ali da je vladajuća većina "čvrsta" i da nema strah da parlament budžet neće usvojiti.
Opširnije

politikaSrbijaslavica djukic dejanovicparlamentrasprava o budzetu26.decembar

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.