Da li evropejci više mrze Vučića ili više vole Srbiju u Evropi?

Izvor: B92, 16.Jul.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Da li "evropejci' više mrze Vučića ili više vole Srbiju u Evropi?"

Beograd -- Lider LSV-a i predsednik skupštinskog Odbora za evropske integracije Nenad Čanak izjavio da je dočeku Makrona prisustvovao kao deo predstavnika Skupštine.

Čanak je rekao da je došao na zahtev francuske strane, i da će uvek biti na svim događajima na kojima se podržava evropski put Srbije.

"Na zahtev francuske strane, dočeku predsednika Makrona su prisustvovali i predstavnici NS RS, jer je u delegaciji koja je došla i veći broj poslanika iz Francuske. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ja sam bio prisutan u svojstvu predsedavajućeg odbora za EU integracije", naveo je Čanak na Tviteru.

Kako je naveo, bio je i biće na svim događajima na kojima se podržava evropski put Srbije. "A sve 'evropejce' kojima se to ne sviđa pozivam da razmisle da li više mrze Vučića ili više vole Srbiju u Evropi", naveo je Čanak u sledećem tvitu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čanak odgovorio na prozivke: Da li "evropejci" više mrze Vučića ili vole Srbiju u Evropi?

Izvor: Blic, 16.Jul.2019

Lider LSV-a i predsednik skupštinskog Odbora za evropske integracije Nenad Čanak izjavio je da je dočeku predsednika Francuske Emanuela Makrona prisustvovao kao deo predstavnika Skupštine Srbije, na zahtev francuske strane, i da će uvek biti na svim događajima na kojima se podržava evropski put...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.