Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jul.2019, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Bio sam na dočeku Makrona na zahtev francuske strane

Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Nenad Čanak izjavio je da je prisustvovao dočeku predsednika Fgrancukse Emanuela Makrona u Beogradu na zahtev francuske strane.

"Na zahtev francuske strane, dočeku predsednika Makrona su prisustvovali i predstavnici Narodne skupštine Republike Srbije, jer je u delegaciji koja je došla i veći broj poslanika iz Francuske. Ja sam bio prisutan u svojstvu predsedavajućeg odbora za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << EU integracije", naveo je Čanak na Tviteru.

On je dodao da je bio i da će biti na svim događajima na kojima se podržava evropski put Srbije.

"A sve 'evropejce' kojima se to ne sviđa pozivam da razmisle da li više mrze Vučića ili više vole Srbiju u Evropi", naveo je Čanak, koga su na Tviteru optuživali da je svojim prisustvom "izdao" opoziciju u Srbiji i podržao predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Čanak je predsednik opozicione Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: Je l' više VOLITE SRBIJU ili MRZITE VUČIĆA?

Izvor: Mondo, 16.Jul.2019

"Otkud ja na dočeku Makrona? Evo kako", objasnio lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak na pitanja otkud on na crvenoh tepihu ispred zgrade Palate Srbija...Foto: Tanjug/Predsedništvo..Predsednik Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Nenad Čanak izjavio je da je prisustvovao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.