Izvor: Blic, 09.Jul.2017, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA DANA RANIJE Saša Janković odao počast žrtvama u Srebrnici

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković stigao je u Memorijalni centar Potočari kod Srebrenice kako bi odao počast žrtvama genocida u Srebrenici.

Jankovićeva poseta je usledila kao iznenađenje, s obzirom na to da je njegov dolazak najavljen 11. jula kada se obeležava godišnjica genocida.

Janković je noseći cvet Srebrenice na reveru prošetao Memorijalnim centrom Potočari zajedno sa bivšim načelnikom opštine Srebrenica Ćamilom Durakovićem, gde je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odao počast žrtvama.

Mnoge delegacije, političari, osobe iz javnog života najavile su svoj dolazaka u utorak u Memorijalni centar u Potočarima.

Dolazak u Srebrenicu najavili su i predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine na čelu sa Nenadom Čankom, kao i lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saša Janković odao počast žrtvama u Srebrenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2017

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković stigao je u Memorijalni centar Potočari kod Srebrenice kako bi odao počast žrtvama genocida u Srebrenici...Jankovićeva poseta je usledila kao iznenađenje s obzirom na to da je njegov dolazak najavljen 11. jula, prenosi regionalna televizija N1...Janković...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.