Saša Janković odao počast žrtvama u Srebrenici

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Jul.2017, 13:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Janković odao počast žrtvama u Srebrenici

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković stigao je u Memorijalni centar Potočari kod Srebrenice kako bi odao počast žrtvama genocida u Srebrenici.

Jankovićeva poseta je usledila kao iznenađenje s obzirom na to da je njegov dolazak najavljen 11. jula, prenosi regionalna televizija N1.

Janković je noseći "cvet Srebrenice" na reveru proao Memorijalnim centrom Potočari zajedno sa bivšim načelnikom opštine Srebrenica Ćamilom Durakovićem, gde je odao počast >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << žrtvama.

Mnoge delegacije, političari, osobe iz javnog života najavile su dolazak u utorak u Memorijalni centar u Potočarima.

Dolazak u Srebrenicu najavili su i predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine na čelu sa Nenadom Čankom, kao i lider LDP-a Čedomir Jovanović.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće prisustvovati komemoraciji u Potočarima 11. jula, jer će u to vreme u Istanbulu razgovarati sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.