DS: Šta je sa rekonstrukcijom kliničkih centara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Šta je sa rekonstrukcijom kliničkih centara

Vlada u senci Demokratske stranke kritikovala je danas stanje u zdravstvu, postavljajući pitanje zašto se kasni sa projektom rekonstrukcije kliničkih centara u Srbiji.

"Vlada u senci postavlja pitanje dokle se stiglo sa projektom rekonstrukcije četiri klinička centra, da li su završeni planovi i kada će biti raspisani tenderi za izgradnju kliničkih centra", navodi se u izjavi ministarke za zdravstvo i socijalnu zaštitu vlade u senci DS Nade Čemerlić Ađić koja je upućena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << medijima.

Tvrdeći da je dugogodišnje "nesposobno vođenje Ministarstva zdravlja danas dovelo do još gore situacije", ona pita da li će biti rekostruisana i modernizovana sva četiri klinička centra ili će eventualno biti dva i ko će o tome odlučivati.

U izjavi se podseća da je projekat rekonstrukcije pokrenut 2003. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DS: Šta je sa rekonstrukcijom kliničkih centara

Izvor: Blic, 26.Jul.2015

Vlada u senci Demokratske stranke kritikovala je danas stanje u zdravstvu, postavljajući pitanje zašto se kasni sa projektom rekonstrukcije kliničkih centara u Srbiji...- Vlada u senci postavlja pitanje dokle se stiglo sa projektom rekonstrukcije četiri klinička centra, da li su završeni planovi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.