Dokle se stiglo sa rekonstrukcijom Kliničkih centa

Izvor: Akter, 26.Jul.2015, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dokle se stiglo sa rekonstrukcijom Kliničkih centa

Ministarke za zdravstvo i socijalnu zaštitu Vlade u senci Demokratske stranke Nada Čemerlić Ađić zatražila je danas objašnjenje zašto se kasni sa obnovom četiri Klinička centra u zemlji, obzirom da je za njihovu rekonstrukciju obezbeđen novac

Prema njenim rečima, projekt "Četiri klinička centra rekonstrukcija, modernizacija" nastao je još 2003, a ratifikovan je od 2006. do 2008. godine sa 200 miliona evra namenja obnovi i izgradnji centara u Beogradu, Nišu, Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << Sadu i Kragujevcu.

"Pitamo i dokle se stiglo sa ovim projektom, da li su završeni planovi  i kada će biti raspisani tenderi za izgradnju kliničkih centra", navela je u kratkoj pisanoj izjavi Nada Čemerlić Ađić.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

DS: Dokle se stiglo sa obnovom kliničkih centara

Izvor: RTS, 26.Jul.2015

Ministarke za zdravstvo i socijalnu zaštitu Vlade u senci Demokratske stranke Nada Čemerlić Ađić zatražila je objašnjenje zašto se kasni sa obnovom četiri Klinička centra u zemlji, obzirom da je za njihovu rekonstrukciju obezbeđen novac. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.