Čanak: Vučić drži reč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2013, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Vučić drži reč

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak najavio je da LSV neće davati apriori podršku nijednoj političkoj stranci, već će ubuduće podržavati projekte, bez obzira sa čije strane dolaze, koji su u interesu građana Vojvodine i cele Srbije i proevropskog puta Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Čanak: Vučić drži reč

Izvor: RTS, 09.Nov.2013

LSV će ubuduće podržavati projekte, bez obzira sa čije strane dolaze, koji su u interesu građana Vojvodine i cele Srbije, kaže lider te stranke Nenad Čanak. Za razliku od Đilasa, Vučić mi se javlja na telefon, kaže Čanak...Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak najavio je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.