Izvor: Danas, 08.Nov.2013, 21:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za razliku od Đilasa, Vučić mi se javi na telefon

Liga socijaldemokrata Vojvodine neće davati apriori podršku nijednoj političkoj stranci. LSV će ubuduće podržavati projekte, bez obzira s čije strane dolaze, koji su u interesu građana Vojvodine i cele Srbije, i proevropskog puta Vojvodine. Jedina obaveza Lige je da bude odgovorna isključivo svojim članovima, građanima koji je podržavaju i dobrobiti svih građana Vojvodine. I, ako se složimo oko toga šta je dobro za Vojvodinu, mi ćemo podržati. Ako nije - nećemo. Više nas ne interesuju programi stranaka ni njihove velike reči, nego vrlo konkretna i oročena dela - ističe u intervjuu za Danas Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine, odgovarajući na konstataciju da sigurno postoji granica koju DS ne sme preći u odnosu prema LSV i obavljanju vlasti u Pokrajini, a da ne naruši koalicionu saradnju s Ligom.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak:Za razliku od Đilasa, Vučić mi se javi na telefon

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Nov.2013

Liga socijaldemokrata Vojvodine neće davati apriori podršku nijednoj političkoj stranci i ubuduće će podržavati projekte, bez obzira s čije strane dolaze, koji su u interesu građana Vojvodine i cele Srbije, i proevropskog puta Vojvodine, ističe Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Čanak: Vučić drži reč

Izvor: Press, 09.Nov.2013, 09:49

Čanak je rekao da se od LSV očekuje apriori podrška, ali predsednik DS ne nalazi za shodno da mu odgovori na telefonski poziv deset meseci, a za razliku od Ðilasa, lider SNS Aleksandar Vučić mu se javio na telefon.. "I kada sam mu predočio stanje bezbednosti u Novom Sadu - grad je posle četiri...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.