Berluskoni optužuje zapadne lidere

Izvor: Akter, 07.Sep.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni optužuje zapadne lidere

Bivši italijanski premijer i lider opozicione stranke Forca Italija, Silvio Berluskoni optužio je danas NATO i zapadne lidere za neodgovorne stavove prema Rusiji

"Guši nas najdublja ekonomska kriza, a situacija se još i pogoršava zbog međunarodne situacije i odluka evropskih lidera, šefova zapadnih država, SAD i NATO", ističe Berluskoni, a prenosi Itar-Tas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << />
On naglašava kako je neodgovorno poništiti rezultate ogromnog truda učinjenog nakon sporazuma o stvaranju Saveta Rusija-NATO, kojim je okončan 50-godišnji hladni rat.

Berluskoni je neodgovornom nazvao i politiku sankcija SAD i EU prema Rusiji i istakao kako Rusija ne može da ne brani ukrajinske građane ruskog porekla, koji su joj kao braća.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Berluskoni optužuje zapadne lidere za neodgovornu politiku prema Rusiji

Izvor: Blic, 08.Sep.2014, 02:38

Bivši italijanski premijer i lider opozicione stranke Forca Italija, Silvio Berluskoni optužio je u nedelju NATO i zapadne lidere za neodgovorne stavove prema Rusiji..."Guši nas najdublja ekonomska kriza, a situacija se još i pogoršava zbog međunarodne situacije i odluka evropskih lidera, šefova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.