Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Apr.2023, 15:22

Bečić i Lekić: Srbiju i Crni Goru povezuju istorija i prijateljski odnosi

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Crnom Gorom Igor Bečić sastao se danas u Domu Narodne skupštine sa predsednikom Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Skupštine Crne Gore Miodragom Lekićem, sa kojim je razgovarao o aktuelnim političkim temama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zvaničnici parlamenata Srbije i Crne Gore o bilateralnim odnosima i aktuelnim temama

Izvor: Beta, 24.Apr.2023

Predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Crnom Gorom u Skupštini Srbije Igor Bečić i predsednik Odbora crnogorskog parlamenta za međunarodne odnose i iseljenike Miodrag Lekić razgovarali su danas u Beogradu o bilateralnim odnosima i aktuelnim političkim temama.Bečić je rekao da su bilateralni...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.