Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2012, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BNS na uzbore sa naprednjacima

NOVI PAZAR -

Predsednik Bošnjačke narodne stranke (BNS) Mujo Muković saopštio je danas da će ova novoformirana stranka na parlamentarnim izbrima nastupiti na listi Srpske napredne stranke (SNS) "Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić".

Muković je na konferenciji za novinare rekao da je ispred BNS potpisao sporazum o saradnji sa SNS Tomislava Nikolića.

"Bićemo parlamentarna stranka. Dobili smo sigurno mesto u parlamentu", rekao je Muković >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i izrazio uverenje da će BNS, kao deo koalicije, učestvovati u narednoj vlasti.

Smatramo da su promene neophodne i da izborna lista "Pokrenimo Srbiju - Tomislav Nikolić" može da donese promene Srbiji, rekao je Muković i dodao da je ta koalicija prihavatljiva za sve građene Srbije i za međunarodnu zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.