BEZOS NAPADA! Najbogatiji čovek na svetu optužio tabloid koji ga je uhvatio u švaleraciji: Bio sam meta ucena!

Izvor: Kurir, 08.Feb.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZOS NAPADA! Najbogatiji čovek na svetu optužio tabloid koji ga je uhvatio u švaleraciji: Bio sam meta ucena!

LOS ANĐELES - Direktor Amazona Džef Bezos izjavio je da je bio meta "iznuđivanja i ucena" izdavača tabloida Nešenel inkvajrer (NI), koji mu je, kako tvrdi, pretio da će objaviti njegove privatne fotografije ukoliko ne prestane da istražuje kako je tabloid došao do njegove privatne prepiske s ljubavnicom.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

NOVI DETALJI NAJSKUPLJE PRELJUBE Najbogatiji čovek optužio tabloide za ucenu, pretili mu objavom intimnih slika s ljubavnicom, a spominje se i Tramp

Izvor: Blic, 08.Feb.2019

Najbogatiji čovek na svetu Džef Bezos, osnivač "Amazona", optužio je jedan američki tabloid da ga je ucenjivao spornim slikama. On je rekao da je kompanija AMI, koja je vlasnik magazina "Nešenel inkvajerer", želela da on obustavi istragu o tome kako su oni došli do njegovih privatnih poruka.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.