Izvor: Danas, 12.Avg.2022, 11:37

Analiza Njujork Tajmsa o predsedniku Srbije: Vučić odbacuje optužbe da je „mali Putin“

Lideru Srbije Aleksandru Vučiću, dosta je da ga vređaju kao „malog Putina“ koji namerava da izvrši agresiju na krhke susede svoje zemlje na Balkanu, piše Njujork Tajms u tekstu koji se bavi odnosima na Zapadnom Balkanu, posebno osvrćući se na narativ da je predsednik Srbije "mali Putin" i uticajem Rusija na mir u ovom delu Evrope.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

"VUČIĆU JE PREKO GLAVE DA GA ZOVU MALI PUTIN" Predsednik Srbije u središtu analize "Njujork tajmsa"

Izvor: Blic, 12.Avg.2022

"Njujork tajms" u današnjem tekstu pod naslovom " Srpski lider odbija etiketu mali Putin" između ostalog piše o poziciji i ulozi srpskog predsednika Aleksandra Vučića u kontekstu rata u Ukrajini i navodnog uticaja Rusije u regionu, odnosa sa Prištinom i poslednjom krizom, odnosa sa Zapadom, konstatujući...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.