ANGELA MERKEL SE POVLAČI: Čelična kancelarka odustala od kandidature za predsednika  CDU posle 18 godina na čelu te stranke!

Izvor: Kurir, 29.Okt.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANGELA MERKEL SE POVLAČI: Čelična kancelarka odustala od kandidature za predsednika CDU posle 18 godina na čelu te stranke!

Nemačka kancelarka Angela Merkel neće se kandidovati na partijskim izborima za predsednika vladajuće nemačke CDU 8. decembra.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CDU: Merkelova odlazi sa čela stranke, pada evro

Izvor: Vesti-online.com, 29.Okt.2018

Nemačka kancelarka Angela Merkel rekla je liderima njene Hrišćansko-demokratske unije (CDU) da se neće ponovo kandidovati za predsednicu te stranke na izbornoj konferenciji početkom decembra, javlja Rojters pozivajući se na izvor iz CDU...Agencija podseća se da je Merkelova na čelu demohrišćana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Kancelarka Angela Merkel: nemačka umetnica u preživljavanju

Izvor: B92, 29.Okt.2018

Kancelarka Merkel je veteranka u stvaranju koalicija, ali i političkom preživljavanju...Izgradila je imidž odgovorne i pragmatične političarke, a svojevremeno su je zvali "Kraljica Nemačke", pa čak i "Carica Evrope"...Ali kruna na glavi Angele Merkel više nije stabilna, otkad je reakcija na njenu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.