Spremao se uz pivo i cigare, postigao gol o kome je maštao celog života!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremao se uz pivo i cigare, postigao gol o kome je maštao celog života!

Važno je verovati u snove, kada je voljeni klub u pitanju, ponekad se i ostvare!

Kamel Zarual je postigao gol, jedini, ali i sigurno najvažniji u karijeri koju nije ni započeo.

Ovaj sjajni tip je prešao put od Arla na jugu Francuske do Amijena na severu zemlje biciklom, kako bi prikupio novac za hendikepiranu decu sa juga zemlje.

Francuska je pratila ovaj neverovatni put, Zarual nije ni rekreativni biciklista, kako je rekao spremao se uz pivo i cigarete >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji su mu pomogli da izdrži napore.

Olimpik Marsej čiji je vatreni fan ga je pozvao da izvede zbog podviga početni udarac na meču sa Tuluzom.

Zarualu nije trebalo dva puta reći, bodren od navijača na tribini na kojoj je i sam redovno, uspeo je da pretrči pola terena i savlada golmana Tuluza, "francuskog Bufona", Albana Lafonta.

Na kraju je strelac koji ima 36 godina zaplakao jer za njega je ovo ostvarenje snova, a tribina je proslavila pogodak kao da je Marsej poveo. Domaći su inače slavili sa 2:0.

Bravo Kamele!


Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.