Pinkove zvezde: Ovaj momak je izazvao ovacije publike i žirija - Zvezda je rođena! VIDEO

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Ovaj momak je izazvao ovacije publike i žirija - Zvezda je rođena! VIDEO

U subotu 17. oktobra očekuje nas još jedno izdanje emisije Pinkove zvezde, a jedan momak uspeće da svojim neverovatnim talentom izazove ovacije publike i žirija, uz komentar da je "Zvezda rođena".

15 kandidata i ove subote boriće se za prolaz u naredni krug takmičenja Pinkove zvezde, a jedan momak posebnu pažnju žirija i publike privućiće svojim moćnim vokalom. Pored ovog talentovanog takmičara, u emisiji ćemo videti i jednu prošlogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Pinkovu zvezdicu, dok će Miroslav, Ceca i Milan biti veoma raspoloženi, kao i do sada, za šalu i specifične komentare.

Ne propustite da i ove subote budete uz tleviziju PInk od 21h i uživate u najspektaularnijem takmičenju na našim prostorima.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Ceca

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.