PINKOVE ZVEZDE: Aleksandra, Nikola i Vladan fantastični, konkurencija nikad jača! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Dec.2014, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PINKOVE ZVEZDE: Aleksandra, Nikola i Vladan fantastični, konkurencija nikad jača! (FOTO)

Svih 10 takmičara koji su se plasirali u sledeću fazu takmičenja uradili su to direktno, bez mučenja sa baražom

U veoma zanimljivoj emisijiPinkovih zvezdakoja je sinoć prikazana na televiziji “Pink” nije bilo mesta za popravni, i svih 10 takmičara koji su prošli dalje uradili su to direktno, bez baraža, a plasman u sledeću rundu su izborili Marija Malivuk, Nikola Nikolić, Bojan Davidović, Nemanja Todorović, Maja Božanić, Žarko >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Stanojević, Jelena Ćirković, Vladan Nešić, Aleksandra Đerić i Miloš Ranković.

Foto: TV Pink

MALI DINAMIT; Evo kao je Marija razbila u “Pinkovim zvezdama” (VIDEO)

U ovoj emisiji nije bilo pardona, prolazile su samo petice, a prva je problem oko ulaska u sledeću fazu takmičenja prebrinula Marija Malivuk koja je odlično izvela Stojinu numeru “Bela ciganka” kao i Zanin hit “Rukuju se, rukuju”, a sjajan je bio i Nikola Nikolić koji je sve u studiju iznenadio glasom i na kraju, lagano prošao dalje sa pesmama “Nesanica” i “Kap po kap”.

Foto: TV Pink

ROKER U DUŠI: Pogledajte kako je Nikola sjajnim glasom oduvao publiku! (VIDEO)

Među odlikašima su bili i Bojan Davidović sa Luisovom “Mećavom” i “Onaj ko te ljubi sretan je” Tonija Cetinskog, Nemanja Todorović koji je odabrao pesme “Noći u Sibiru” Saše Matića i “Ratne igre” grupe “Kerber”, kao i Maja Božanić koja je otpevala numere “Nagovori” Cece Ražnatović i “Tužna pesma” sastava “Neverne bebe”.

Foto: TV Pink

Maksimalne ocene žirija su dobili Žarko Stanojević sa pesmama “Slučajno” Saše Kovačevića i “Samo ovu noć” Saše Matića, Jelena Ćirković sa numerama “Ja još spavam u tvojoj majici” Cece Ražnatović i Severininom “Ja samo pjevam”, Vladan Nešić koji je otpevao hitove “Pariske kapije” Harisa Džinovića i “Noć mi te duguje” Zdravka Čolića, kao i Aleksandra Đerić koja je izvela kompozicije “Strah od ljubavi” Mire Škorić i “Varali me svi” Maje Nikolić.

Foto: TV Pink

ZBOG NJEGA SE ŽIRI POSVAĐAO: Ovako je Miloš otpevao Čolin hit! (VIDEO)

Za kraj u velikom stilu se pobrinuo Miloš Ranković koji je svojim izvođenjem pesama “Još te nešto čini izuzetnom” i “Jedna zima sa Kristinom” Zdravka Čolića, izazvao pravu pometnju među članovima žirija, a Miroslav Ilić je podizao i spuštao stolicu, tako da je nastao totalni haos.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.