Izvor: HotSport.rs, 27.Jul.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“PENZIJA”: Bio je tiha patnja Partizana i Grobara, a sada je okačio patike o klin! (VIDEO)

Jedan od najboljih slovenačkih košarkaša svih vremena saopštio je da završava igračku karijeru.
Dugogodišnji reprezentativac Slovenije, Jaka Lakovič, počeo je karijeru u Geopolin Slovanu, a završio je u 38. godini u Barseloni u kojo je, uz Panatinaikos, stekao punu košarkašku afirmaciju.
2005. godine,bio je MVP i Grčkog prvenstva i Grčkog nacionalnog kupa. U sezoni 2004/2005 našao se u drugoj najboljoj petorci >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Evrolige. Drugi “košarkaški život”, Lakovič je našao na Pirinejima… Sa “Kataloncima” je osvojio Evroligu 2010. godine, dva Kupa kralja, i dve titule prvaka Španije. 
Sedam puta je kao reprezentativac Slovenije nastupao na Eurobasketu, a dva puta na Svetskim prvenstvima.

(Izvor:Youtube/gamwthntoukia31)
Pripremio: Stefan Stupar
The post “PENZIJA”: Bio je tiha patnja Partizana i Grobara, a sada je okačio patike o klin! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.