Lakovič: Kraj!

Izvor: Mondo, 27.Jul.2016, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lakovič: Kraj!

Bivši reprezentativac Slovenije Jaka Lakovič saopštio je da završava igračku karijeru u 38. godini.

Foto: MN Press/arhiva

Jaka Lakovič rešio je da okači "patike o klin", posle 20 godina aktivnog bavljenja košarkom.

Iskusni plejmejker je sa aktivnim igranjem prestao u dresu drugog tima Barselone i u istom timu počeo je trenersku karijeru u mlađim kategorijama.

Jaka Lakovic (@LakovicJaka) anuncia su retirada del baloncesto profesional. Gracias >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Jaka!! https://t.co/SV86qAvJoKpic.twitter.com/T7vyfzjLfe

— FCB Basket (@FCBbasket) July 27, 2016

Lakovič je karijeru počeo u Geoplin Slovanu, dok je ime stekao u Panatinaikosu i Barseloni, sa kojom je osvojio Evroligu (2010), dve titule prvaka Španije i tri Kupa kralja.

Igrao je još za Krku, Galatasaraj, Avelino i turski Gazijantep.

Sa selekcijom Slovenije nastupao je na dva Svetska prvenstva, kao i na sedam evropskih šampionata.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Lakovič završio karijeru

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jul.2016

Bivši košarkaški reprezentativac Slovenije Jaka Lakovič saopštio je danas da završava igračku karijeru u 38. godini...Iskusni plejmejker je sa aktivnim igranjem prestao u dresu drugog tima Barselone i u istom počeo trenersku karijeru u mlađim kategorijama...Lakovič je karijeru počeo u Geoplin...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.