Brnabić: Penzionerima jednokratno 5.000, povećanje penzija od januara

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2019, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Penzionerima jednokratno 5.000, povećanje penzija od januara

Od 1. decembra jednokratna isplata penzionerima u visini od 5.000 dinara, a od 1. januara 2020. godine biće povećanje penzija od, bar, pet odsto - najavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić Svi penzioneri dobiće od 1. decembra jednokratnu isplatu od 5.000 dinara, najavila je danas premijerka Ana Brnabić.Ona je istakla da je u planu povećanje penzija od 1. januara 2020 godine, od bar 5 odsto.Za sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << se još uvek radi na budžetu za 2020. godinu, pa još nije poznat konačan procenat, ali će povećanje zasigurno biti makar 5 odsto, precizirala je premijerka na pres konferenciji.PROČITAJTE I: Iz franka u evro 59 milijardi dinara"Trudićemo se da to bude i nesto više, u skladu sa mogućnostima, a da ne ugrozimo fiskalnu i finansijsku sigurnost zemlje. Sigurno će biti 5 odsto, a da li ćemo moći i preko toga, uskoro ćemo imati i tu informaciju", rekla je Brnabić.
Pogledaj vesti o: Isplata penzije

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Brnabić: Penzionerima jednokratno 5.000, povećanje penzija od januara, ukida se zabrana zapošljavanja

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2019

Od 1. decembra jednokratna isplata penzionerima u visini od 5.000 dinara, a od 1. januara 2020. godine biće povećanje penzija od, bar, pet odsto - najavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić Svi penzioneri dobiće od 1. decembra jednokratnu isplatu od 5.000 dinara, najavila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.