Penzionerima 1.decembra 5.000 dinara, povećanje od januara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2019, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzionerima 1.decembra 5.000 dinara, povećanje od januara

Svi penzioneri dobiće od 1. decembra jednokratnu isplatu od 5.000 dinara, najavila je danas premijerka Ana Brnabić.

Ona je istakla da je u planu povećanje penzija od 1. januara 2020 godine, od bar 5 odsto.

Za sada se još uvek radi na budžetu za 2020. godinu, pa još nije poznat konačan procenat, ali će povećanje zasigurno biti makar 5 odsto, precizirala je premijerka na pres konferenciji.

"Trudićemo se da to bude i nešto više, u skladu sa mogućnostima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a da ne ugrozimo fiskalnu i finansijsku sigurnost zemlje. Sigurno će biti 5 odsto, a da li ćemo moći i preko toga, uskoro ćemo imati i tu informaciju", rekla je Brnabić na pres konferenciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Brnabić: Penzionerima jednokratno 5.000, povećanje penzija od januara

Izvor: Večernje novosti, 16.Sep.2019

Od 1. decembra jednokratna isplata penzionerima u visini od 5.000 dinara, a od 1. januara 2020. godine biće povećanje penzija od, bar, pet odsto - najavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić Svi penzioneri dobiće od 1. decembra jednokratnu isplatu od 5.000 dinara, najavila...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.