Tijana: Idem u Skoplje po sina, ništa drugo me ne zanima!

Izvor: S media, 29.Mar.2011, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana: Idem u Skoplje po sina, ništa drugo me ne zanima!

Bračni par Tijana i Milan Dapčević na sopstveni zahtev napustili su rijaliti „Parovi" koji se emituje na Hepi televiziji, ali juče nisu bili raspoloženi da pričaju za medije.

-Ne želim da dajem izjave. Idem u Skoplje po sina, koji treba da se operiše i ništa drugo me ne interesuje - bila je kratka Tijana kada smo je pozvali.

Njih dvoje su u nedelju veče imali manji broj glasova od Milice i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Nenada, ali su Kragujevčani zbog posedovanja telefona diskvalifikovani. Nakon toga Tijana je počela da lupa na vrata, plače i moli da je izbace iz vile, ali njen zahtev nije uslišen pa je provela budna celu noć.

PAROVI: Tijana Dapčević napustila šou (VIDEO)

PAROVI: Slađa sumnja da su Igor i Tijana u tajnoj vezi!

Parovi: Tijana Dapčević želi da napusti rijaliti

- Nema potrebe da dramiš i upadaš u krize, izgubili smo u glasanju i izaći ćemo - rekao joj je Milan, nakon čega su od produkcije tražili da izađu napolje.

Većina ukućana je plakala zbog njihovog izlaska dok su neki smatrali da je fer što su zbog glasova odlučili da odu. Slađa je nešto kasnije priznala Tiki i Jeleni da je proveravala Igora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.