Zvezdini fudbaleri zadovoljniji nego posle Pariza i Liverpula

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2018, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdini fudbaleri zadovoljniji nego posle Pariza i Liverpula

Fudbaleri Crvene zvezde su zadovoljni nakon meča u Napulju.

Crvena zvezda je poražena od Napolija, bilo je 3:1, a nakon utakmice možemo reći da srpski tim kući ide podignute glave.

"Igrali smo mnogo bolje u drugom, nismo zaslužili da gubimo 1:0, rano smo primili gol i utakmica je krenula u njihovom smeru", rekao je Miloš Degenek.

Izrazio je žal što nije Crvena zvezda postigla još koji gol.

"Mogli smo da damo još >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva ili jedan, nismo iskoristili veliku šansu u prvom. Ovo je mnogo bolja igra nego u Liverpulu ili Parizu", istakao je on.

Naredni i poslednji meč za Crvenu zvezdu u ovom izdanju Lige šampiona je protiv Pari Sen Žermena.

"Daćemo maksimum protiv Pariza, videćemo šta će biti, do tada se okrećemo domaćem prvenstvu", rekao je Degenek u razgovoru za RTS nakon utakmice.

Izjavu za RTS je dao i mladi Joveljić koji je bio presrećan što je dobio šansu u drugom poluvremenu.

"Napoli je sjajan tim sa sjajnim pojedincima. Pokazali smo da možemo da igramo sa najboljim svetskim ekipama. Jako sam srećan što sam debitovao, zahvalio bih se šefu", rekao je on.

Momak iz Bijeljine je rekao i da čeka šansu u meču protiv Pari Sen Žermena.

"Na meni je da nastavim da radim, da se trudim. Iskreno, ne znam da li ću biti u sastavu, a šansa će sigurno doći jednog dana", ističe Joveljić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Degenek: Mogli smo da Napoliju damo bar još jedan gol

Izvor: B92, 29.Nov.2018

Miloš Degenek, defanzivac Crvene zvezde, nije bio mnogo razočaran porazom u Napulju (3:1)...„Igrali smo mnogo bolje u drugom poluvremenu nego u prvom delu meča. Nismo zaslužili da rano primimo gol, utakmica je tada krenula u pravcu u kojem su oni to želeli. Dali smo jedan gol Napoliju, a mogli...

Nastavak na B92...

Degenek: Ostaje žal, mogli smo još neki gol da damo; Simić: Napredujemo iz meča u meč

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2018

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek kaže da ostaje žal za boljim rezultatom u porazu od Napolija (3:1) u Ligi šampiona..."Igrali smo mnogo bolje u drugom poluvremenu. Prvi gol smo primili rano i to nas je preseklo. Zasluženo smo dali taj jedan gol, a mogli smo jošš neki. Nakon prvog gola imali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.