Zvezdin čelnik stigao u Pariz, dojava dve nedelje pre meča?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin čelnik stigao u Pariz, "dojava" dve nedelje pre meča?

Počinje rasplet, Zvezda je već preduzela mere kako bi dokazala da je u pitanju lažna priča. L'Ekip ne odustaje od optužbi, tvrde da su imali informaciju 13. septembra.

Kako pišu "L'Ekip" i "Frans Futbol" Zvezda je poslala svog čoveka u Pariz, verovatno zbog susreta sa advokatima i početka odbrane kada su u pitanju optužbe za nameštanje.

Od ponedeljka, u Parizu je direktor Stefan Pantović koji će verovatno na licu mesta biti upoznat da detaljima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << istrage i dokle se stiglo u otkrivanju navodnog nameštanja meča.

Istraga je otvorena četiri dana pre meča, kada je doušnik, dovoljno kredibilan da mu UEFA poveruje "dojavio" o nameri nekoga iz Zvezdine uprave da uplati pet miliona evra na pobedu PSŽ od tačno pet golova razlike.

UEFA je odmah obavestila francuske vlasti koje su reagovale, ali prisluškivanje razgovora Al Kelaifija prvog čoveka Parižana i predstavnika srpskog prvaka nije donelo ništa, jer se razgovaralo samo o bezbednosti.

L'Ekip ne odustaje od kredibiliteta svog izvora, tvrde da su još 13. septembra od dobili informaciju da će neka osoba, Srbin, iz Zvezde, ili blizak klubu probati da namesti meč.

I dalje, ugledni list stoji kod tvrdnje da je ovo vrsta opklade na koju su pokušali da uplate novac, ali i ne objašnjava kako je moguće da jedan klub namesti na tačno pet golova razlike, jer su odmah požurili da PSŽ isključe iz čitave priče.

Kako će se situacija razvijati, videćemo, juče je De Laurentis uzburkao javnost nagoveštajem onoga što će se desiti, ali hajde da sačekamo, videćemo kakve informacije ima tužilaštvo i nakon toga kako će reagovati UEFA.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Crvena zvezda tuži "L'Ekip"!

Izvor: B92, 16.Okt.2018

Poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović otputovao je u Pariz da bi obavio razgovore sa angažovanim advokatima o tužbi protiv francuskog lista "L'Ekip"...Srpski klub se odlučio na ovakav potez nakon pisanja o nečasnim radnjama pre meča Pari Sen Žermena i Crvene zvezde u Ligi šampiona...Zvezda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.