Zvanično - Najtalentovaniji odjavio Barsu, ostale tri opcije!

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Najtalentovaniji "odjavio" Barsu, ostale tri opcije!

Rajola obavestio Katalonce da se povlači iz pregovora, još desetak dana do odluke...

Sada je i potvređeno, De Liht je odbacio mogućnost da stigne u Barselonu.

Mino Rajola je obavestio Katalonce da kapiten Ajaksa neće razmatrati njihovu ponudu, koja je preniska i da bez obzira što imaju dogovor sa Ajaksom, De Liht ne želi da se preseli na "Kamp Nou". Tako smo od gotovo sigurnog transfera dobili klub koji je otpao.

Razlog je što su nudili samo 6 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra, to je čak sedam manje od onoga što bi dobio u Parizu.

PSŽ je i dalje najveći kandidat, ali u trci su Bajern i Juventus. Ovi drugi bi uz proviziju Rajoli, platiti 10 miliona evra igraču po sezoni.

Nedved se u Monte Karlu video sa svojim bivšim agentom i nagovarao ga da usmeri igrača ka Torinu gde će odmah dobiti šansu i biti stub odbrane godinama.

Što se Bajerna tiče, oni su spremni da plate koliko i Juventus, a De Liht bi zauzeo mesto Matsa Humelsa.

Bilo kako bilo, posle odmora, mladi igrač će doneti odluku, PSŽ pregovara i oko Kulibalija za koga Napoli traži 120 miliona, i to bi moglo da utiče na krajnji ishod.

Još malo i čekanje se završava, De Liht bi do kraja meseca trebalo da donese odluku.

On je navodno odbio da razmišlja o Junajtedu, iako je Rajola tu imao najveću proviziju. Međutim, De Liht želi da igra Ligu šampiona, a smatra da je Junajted daleko od toga da napravi tim sposoban za velika dela...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

De Liht odbio Barselonu, PSŽ sve bliži potpisu

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jun.2019

BARSELONA - Kapiten fudbalera Ajaksa Matijs de Liht odbio je ponudu Barselone i "otvorio vrata" Pari Sen Žermenu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.