Zvanično - Ako ne možeš da ih pobediš, ti im se pridruži, Bajern doveo pojačanje iz Pariza!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2020, 16:05

Zvanično - Ako ne možeš da ih pobediš, ti im se pridruži, Bajern doveo pojačanje iz Pariza!

Iskusni fudbaler biće alternativa Robertu Levandovskom.

Nastavio je Bajern sa pojačanjima koje su svi već videli u Minhenu.

Doskorašnji član Pari Sen Žermena Erik Maksim Čupo-Moting postao je novi fudbaler aktuelnog prvaka Evrope sa kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Kamerunac ima 31 godinu, a u Bavarsku stiže kao slobodan igrač nakon što mu je ugovor sa Parižanima istekao.

Naravno, u napadu je neprikosnoven Robert Levandovski, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nema sumnje da će Čupo-Moting dobiti svoje minute kao i u Francuskoj gde ima sasvim pristojan učinak.

Biće ovo veliki povratak u zemlju u kojoj je rođen, iskusni fudbaler je rođen i ponikao u Hamburgu, da bi nakon toga nastupao i za Nirnberg, Majnc, Šalke i Stouk pre nego što je 2018. godine na iznenađenje mnogih pojačao "svece".

#ServusChoupo 👋

Eric Maxim Choupo-Moting joins #FCBayern ✍️🔴⚪

#MiaSanMia pic.twitter.com/oV5mi1k3j4

— FC Bayern English (@FCBayernEN) October 5, 2020
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sadik zvanično u Almeriji, Baebek u Partizanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2020

Dosadašnji fudbaler Partizana Umar Sadik zvanično je prešao u špansku Almeriju, a crno-beli su odmah angažovali Žana Kristofa Baebeka, dosadašnjeg napadača holandskog Utrehta...Sadik je otišao za pet miliona evra, a sa bonusima transfer će iznositi osam miliona...Sa druge strane, Baebek, koji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.