Zvala se Sara RTV1 (23.30)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2021, 00:27

Zvala se Sara RTV1 (23.30)

Džulija Žarmon, američka novinarka udata za Francuza, dobija zadatak da uradi članak o raciji Vel d'Iv, koja se desila u Parizu 1942. godine. Nailazi na porodičnu tajnu, koja će je zauvek povezati sa sudbinom jevrejske devojčice po imenu Sara.

Džulija saznaje da je stan, u koji planira da se preseli sa mužem Bertranom, pre 60 godina oduzet jednoj jevrejskoj porodici, koja je kasnije deportovana.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odlučuje da sazna šta se desilo sa ranijim stanarima: Vladislavom i Rivkom Starzinski, roditeljima 10-ogodišnje Sare i 4-ogodišnjeg Mišela.

Što više saznaje o Sari, jedinoj preživeloj članici porodice Starzinski, to više upoznaje Bertranovu porodicu, Francusku i, konačno, sebe.

Glavne uloge:Kristin Skot Tomas (Kristin Scott Thomas), Melisin Majans (Mélusine Mayance), Nils Arestup (Niels Arestrup), Frederic Pijero (Frédéric Pierrot)

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.