Zaz na leto u Beogradu (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Dec.2011, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaz na leto u Beogradu (VIDEO)

Popularna francuska pevačica Zaz, muzički fenomen sa pariskog Monmartra, nastupiće 1. juna naredne godine na velikom koncertu na otvorenom u Beogradu, najavila je danas "Avalon" produkcija.

„Pevačica, čije je puno ime Izabel Žefroa, izrazila je želju da nastupi na otvorenom prostoru pred brojnim fanovima u prestonici, kojima je zahvalna na nesvakidašnjem prijemu njene muzike. Zaz se vraća u Srbiju >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sa nekoliko novih pesama, dok njeni aktuelni singlovi La fe i Blouie par la nuit već osvajaju publiku novim spotovima", izjavio je Sagor Mešković iz „Avalona".

Srbija zbunila „najpametniji“ kompjuter na svetu (VIDEO)

Za sve koji ne vole Zaz (VIDEO)

Dobre devojke i loši momci

Lokacija koncerta i početak prodaje ulaznice biće naknadno saopšteni, posle predstojećih praznika.

U svetu veoma popularna pevačica počela je 2006. godine u Parizu da peva po barovima i kabareima, na pločnicima Monmartra i čuvenom boemskom trgu gde su pre nje stvarali i živeli brojni umetnici kao što su Pikaso ili Dali.

Kada je 2010. godine izašao njen debitantski album „Zaz", koji za kratko vreme postaje apsolutni fenomen širom planete, Zaz peva na pozornicama od Sibira do Kazablanke.

(RTS)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.