Zaradila je 800 miliona samo ove godine, a nosi haljinu koju svaka žena sebi može da priušti FOTO

Izvor: B92, 07.Okt.2023, 14:19

Zaradila je 800 miliona samo ove godine, a nosi haljinu koju svaka žena sebi može da priušti FOTO

Popularna pevačica Selena Gomez zablistala je na crvenom tepihu na "Rare Impact Fund" događaju u Los Anđelesu u svedenom izdanju, za razliku od onog na Nedelji mode u Parizu kada je pažnju privukla dubokim dekolteom.

Iako je jedna od najpopularnijih i najbogatijih svetskih muzičkih zvezda današnje generacije, za ovu priliku je pokazala da ne mari puno za skupe komade i da nosi i ono što je svakoj ženi pristupačno.

Bila je domaćin događaja "Rare Impact >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Fund", fondacije koju je sama pokrenula i koja predstavlja deo njenog posvećenog rada na rešavanju problema mentalnog zdravlja.

Stigla je u dugoj sirena haljini srebrne boje s upečatljivom ružom u predelu grudi, a ovaj moderan ukras dao je posebnu notu ženstvenosti pevačicinom izgledu.

Domaći mediji prenose da se ova haljina može pronaći za 39 dolara, odnosno 4.500 dinara, pa nije nedostižna damama koje žele ovako da izgledaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.