Zaplenjeno pola kilograma kokaina na beogradskom aerodromu

Izvor: Blic, 09.Jul.2010, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno pola kilograma kokaina na beogradskom aerodromu

Na graničnom prelazu na aerodromu "Nikola Tesla" carinici su danas sprečili pokušaj krijumčarenja gotovo pola kilograma kokaina, saopštila je Uprava carina.

Droga je pronađena u ličnom prtljagu putnika J.B, državljanina Srbije koji je pre sedam dana doputovao iz Dominikanske Republike letom preko Pariza, a koji je danas došao da preuzme svoje stvari s obzirom da tada prtljag nije pristigao sa njim.

Carinici >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su nakon rendgenske kontrole prtljaga detaljnim pregledom pronašli neseser u kome se nalazilo 475 grama kokaina spakovanog u pet plastičnih kesa.

Putnik J.B. je predat u dalju nadležnost istražnih ograna.

Uprava carina podsetila je na sličan slučaj otkrivanja droge na ovom graničnom prelazu pre tri meseca kada je kokain pronađen u akustičnoj gitari našeg državljanina F.P, koji je takođe doputovao iz Dominikanske Republike letom preko Pariza, bez svog prtljaga, i nekoliko dana kasnije došao da preuzme svoj izgubljeni prtljag.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.