Zaklala ljubavnika

Izvor: Glas javnosti, 13.Jan.2010, 07:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaklala ljubavnika

LONDON - Pred sudom u Parizu počelo je suđenje Džesiki Dejvis (30), bratanici podsekretara britanskog ministarstva odbrane Kventina Dejvisa, koja je pijana u novembru 2009. izbola svog ljubavnika jer je nije seksualno zadovoljio, preneli su britanski mediji podsetivši da mu je kuhinjskim nožem prerezala grkljan. Ona je posle zločina sama pozvala policiju koja ju je zatekla kako gola kleči na krevetu, u svom stanu u Parizu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Suđenje bi trebalo da traje dva dana. „Učinila sam to. Ne mogu da kažem zašto, ali učinila sam to. Ja sam čudovište“, rekla je tada Džesika šokiranim policajcima. Policija je saopštila da je njena žrtva bio mladi Francuz Olivije Munije (24) i dodala da je mladić preminuo nedugo po dolasku hitne pomoći. LJubavnici su se upoznali samo nekoliko sati pre stravičnog zločina, u jednom irskom pabu u Parizu.

Dejvisova je posle hapšenja policiji ispričala da su ubrzo potom otišli u stan u kojem ga je ubila. Britanska štampa je objavila da ministrova bratanica inače potiče iz porodice koja nikada nije funkcionisala kako treba - njena baka pokušala je čak šest puta da se ubije, a najmlađi stric Džulijan patio je od psihičkih oboljenja pa je jednom prilikom u svađi zbog novca napao majku. Štampa dodaje da je i sama Džesika patila kada je njen otac Ričard napustio majku zbog ljubavnice iz Torina. Bivša manekenka redovno je uzimala alkohol i droge, a mladog Francuza je zaklala istim nožem kojim je pre nekog vremena i sama pokušala da se ubije. Ministrovoj bratanici-ubici preti kazna od 30 godina robije.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.