Zabranjen ulaz: Ako nastavite da dolazite, otrovaću vas kao pacove

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjen ulaz: "Ako nastavite da dolazite, otrovaću vas kao pacove"

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak u kojem je prikazano kako kuvar u jednom pariskom restoranu vređa muslimanku, prisilivši je da ode. Žena koja je nosila maramu posetila je restoran "Le Cénacle" u Parizu, gde joj je kuvar rekao da je "terorista".

Na snimku, koji su napravili drugi gosti, može se čuti kako kuvar govori: - Muslimani ne mogu jesti >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u ovom restoranu.

- Ubacit ću otrov za pacove u vaše jelo ako vi (muslimani) nastavite da dolazite da jedete u ovom restoranu - čuje se na snimku.

U Francuskoj takođe traje žustra rasprava oko nošenja burkinija, kupaćeg kostima koji prekriva celo telo, jer je nekoliko gradova uvelo zabrano na to. Prošle sedmice su policajaci naterali jednu ženu na plaži u Nici da skine burkini.

Muslim woman goes to a restaurant, #LeCenacle in city of #Paris Chef refuses to serve her and called her a terrorist pic.twitter.com/eqJHVb1f1k— Mohammad عَبْدُ الله (@Tanger_news) August 28, 2016

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.