Za dva sata planulo prvih 10.000 ulaznica za Exit

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2015, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dva sata "planulo" prvih 10.000 ulaznica za Exit

Na prodajnom mestu "Pariski magazin" u Novom Sadu danas je zvanično počela prodaja ulaznica za Egzit festival 2016. godine, a za samo dva sata "planuo" je prvi kontigent od 10.000 ulaznica po povlašćenoj ceni od 5.490 dinara.

Portparol Egzit tima Jelana Galetin Žakić rekla je Tanjugu da je danas oboren rekord po broju prodatih ulaznica prvog dana i najavila da će do kraja decembra biti nastavljena akcija prodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ulaznica po promotivnim cenama.

"Svi oni koji su danas kupili ulaznice za Egzit na poklon su dobili i ulaznice za See dance festival na plaži Jaz u Budvi", rekla je Galetin Žakić.

Ona je dodala da će, pošto je prvi kontigent od 10.000 ulaznica danas rasprodat, sledeći kontigent koštati 5.990 dinara i da će svi oni koji u decembru kupe ulaznice na poklon, takođe, dobiti ulaznice za festival u Budvi.

"Mnogi fanovi Egzita već su obezbedili ulaznice za festival koji će se na Peterovaradinskoj tvrđavi odžati od 7. do 10 jula i za See dance festival koji je na Jazu održava od 14. do 16. jula, a u međuvremenu je planirano niz iznenađenja za sve ljubitelje ovih festivala", rekla je Galetin Žakić.

Ona je najavila da će Egzit tim uskoro objaviti i prva imena učesnika narednog festivala.



165

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

10.000 ulaznica za Exit "planulo" za dva sata

Izvor: NoviSad.com, 04.Dec.2015

Prvi kontigent od 10.000 ulaznica za Exit festival 2016. godine, po promotivnoj ceni od 5.490 dinara, rasprodat je za samo dva sata u "Pariskom magazinu". Jelena Galetin Žakić, portparolka Exit-a, rekla je Tanjugu da je danas..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.