”ŽELIM MU SVE NAJBOLJE”: Enrike se već oprostio od Mbapea!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 18:42

”ŽELIM MU SVE NAJBOLJE”: Enrike se već oprostio od Mbapea!

Napušta Pariz...

Trener Pari Sen Žermena Luis Enrike praktično je potvrdio ono što se već zna - da će Kilijan Mbape na kraju sezone napustiti klub u preći u Real Madrid.

Španski trener je nakon meča sa Remsom (2:2) dao izjavu pred kamerama koja jasno ukazuje na rastanak kluba i najboljeg igrača na leto.

Enrike je polako počeo da navikava ekipu da igra bez Mbapea kojeg je u nedelju uveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa klupe u 72. minutu.

A nakon meča je bio nedvosmislen.

- Mogu samo da poželim Kilijanu Mbapeu sve najbolje u budućnosti. On je neverovatan igrač i još bolja osoba. Želim mu sve najbolje", poručio je Enrike koji je u toku prethodne nedelje već rekao da ekipa "pre ili kasnije mora da počne da se navikava da igra bez Kilijana.

U Ligi šampiona, ipak, nema takav luksuz pa Mbapea maksimalno koristi u elitnom takmičenju sve dok je tu.

Enrike je potom na konfereneciji za medije rekao da "ne zna i da nema odgovor" na pitanje da li će Mbapea do kraja sezone u Francuskoj koristiti samo kao rezervu.

Bez Mbapea na terenu od starta, Parižani danas nisu uspeli da dođu do pobede.

- Mislim da su svi igrači koji su ušli sa klupe danas odigrali dobro, bili su aktivni, Kilijan takođe. Mogu samo da poželim Mbapeu sve najbolje. Kao igrač je broj jedan, a kao osoba još bolji. Ali to nije tema, tema je tim i problemi u ekipi koje ja moram da rešavam ako postoje. Ja sam tu da dosnosim odluke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.