Izvor: Blic, 30.Jun.2022, 19:21

"ZBOG ŠTRAJKOVA OTKAZANO 10 ODSTO LETOVA" Poremećaj saobraćaja na pariskom aerodromu Šarl de Gol, slično stanje očekuje se i sutra

Oko 10 odsto svih letova sa pariskog aerodroma Šarl de Gol (CDG) otkazano je danas zbog štrajkova, a sličan poremećaj u saobraćaju očekuje se i sutra, izjavio je portparol operatera pariskog aerodroma ADP.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajk radnika aerodroma "Šarl de Gol"

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2022

​PARIZ - Sa pariskog aerodroma "Šarl de Gol" otkazano je oko 10 odsto svih letova zbog štrajka zemaljskog osoblja, a sličan poremećaj očekuje se i sutra, rekao je portparol kompanije ADP koja upravlja aerodromom.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Radnici na francuskim aerodromima štrajkuju nezadovoljni platama

Izvor: Beta, 01.Jul.2022, 12:33

Radnici na francuskim aerodromima danas štrajkuju nezadovoljni platama.Radnici žele da štrajkom 1. jula, koji je i prvi veliki dan letnje putne sezone, skrenu pažnju na probleme izazivane inflacijom.Zbog štrajka je na pariskim aerodromima Šarl de Gol i Orli otkazano 17 odsto letova. Radnici su...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.