Izvor: Blic, 30.Jul.2021, 19:21

ZA PLJAČKU ISKORISTILI ŽAN KLOD VAN DAMA Pink Panteri iz Crne Gore čekali savršen trenutak pa izveli SPEKTAKULARNU PLJAČKU ZLATARE, a evo kako je policija uspela da im uđe u trag

Dvojica crnogorskih državljana, starosti 44 i 54 godine, koji su, kako se sumnja, opljačkali u utorak poznatu parisku zlataru i ukrali nakit čija je vrednost između dva i tri miliona evra pripadaju bandi Pink Panteri, pišu francuski mediji. Pljačku su izveli filmski - iskoristili su trenutak kada je poznati glumac Žan Klod van Dam bio u optičarskoj radnji u blizini, pa su vi gledali u njega, nakit vredan tri miliona stavili u kesu, pretili bombom, pa pobegli na trotinetu!

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.