Vučić uputio reči podrške Francuskoj: Računajte na Srbiju

Izvor: B92, 17.Okt.2020, 16:00

Vučić uputio reči podrške Francuskoj: Računajte na Srbiju

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je reči podrške Emanuelu Makronu, francuskom predsedniku i državi, nakon ubistva nastavnika u Parizu.

"Podrška predsedniku Emanuelu Makronu i narodu Francuske da se snažna francuska država uspešno suprotstavi opasnosti koju nosi terorizam", naveo je predsednik Srbije u objavi na svom tviter nalogu.

Vučić je poručio Francuskoj da računa na prijateljsku Srbiju, rekavši da taj zločin mora da navede ceo svet da bude ujedinjen u odbrani zajedničkih civilizacijskih vrednosti.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Podrška Vučića Makronu i narodu Francuske

Izvor: RTS, 17.Okt.2020

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je danas podršku francuskom kolegi Emanuelu Makronu i narodu Francuske povodom terorističkog čina koji je potresao tu zemlju. . "Podrška Emanuelu Makronu i narodu Francuske da se snažna francuska država uspešno suprotstavi opasnosti...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.