Vučić danas u Parizu, razgovara s Makronom

Izvor: B92, 16.Jul.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić danas u Parizu, razgovara s Makronom

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 16. i 17. jula u Parizu na poziv predsednika Francuske Republike Emanuela Makrona.

Tokom ove radne posete, predsednik Vučić razgovaraće sa predsednikom Makronom o bilateralnim odnosima, naročito ekonomskoj saradnji dveju zemalja, zatim o situaciji u regionu sa posebnim osvrtom na dijalog izmedju Beograda i Prištine, kao i o evropskim integracijama Srbije. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Po završetku susreta biće održan radni ručak, koji predsednik Makron priređuje u Jelisejskoj palati za predsednika Vučića, nakon kojeg je predviđeno obraćanje dvojice zvaničnika, navedeno je u saopštenju Pres službe predsednika Srbije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić putuje u dvodnevnu posetu Parizu

Izvor: RTS, 16.Jul.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 16. i 17. jula 2018. godine u Parizu na poziv predsednika Francuske Republike Emanuela Makrona. . Aleksandar Vučić će tokom radne posete razgovarati sa Emanuelom Makronom o...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.